Η METLIFE ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Παγκόσμιος ηγέτης στις Ασφάλειες Ζωής και στις Ομαδικές Ασφαλίσεις Προσωπικού

Διαθέτοντας περισσότερα από 145 χρόνια εμπειρίας, οι εταιρείες της MetLife διαδραματίζουν ηγετικό ρόλο στον σχεδιασμό καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της ασφαλιστικής προστασίας, των συντάξεων και των αποταμιευτικών λύσεων παγκοσμίως.

Οι εταιρείες της MetLife παρέχουν ασφαλιστικά προγράμματα Ζωής, Προσωπικών Ατυχημάτων και Υγείας, καθώς και συνταξιοδοτικά και αποταμιευτικά προγράμματα, μέσω ασφαλιστικών συμβούλων αλλά και εναλλακτικών δικτύων διανομής, όπως είναι τράπεζες, ασφαλιστικοί πράκτορες και ενέργειες direct marketing.

Την Εταιρεία μας αναγνωρίζουν και εμπιστεύονται εκατομμύρια ασφαλισμένοι στον κόσμο, καθώς και περισσότερες από 90 από τις 100 κορυφαίες εταιρίες του FORTUNE 500® που δραστηριοποιούνται στις Η.Π.Α.

Η τεχνογνωσία μας, οι πόροι μας αλλά και το όραμα που έχουμε μας καθιστούν ικανούς να παρέχουμε οικονομική σιγουριά σε έναν αβέβαιο κόσμο.

Η METLIFE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πιστεύουμε στην Ελλάδα και βρισκόμαστε εδώ από το 1964, καθιερώνοντας τον θεσμό της ασφάλειας ζωής στη χώρα μας. Εκ τότε, πρωταγωνιστούμε στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και είμαστε η Νο1 επιλογή, στον τομέα των ομαδικών ασφαλίσεων.

Μέσα από μια ευρεία γκάμα ευέλικτων ατομικών και ομαδικών ασφαλιστικών προγραμμάτων, καλύπτουμε αποτελεσματικά, με  σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα, τους κλάδους Ζωής, Προσωπικών Ατυχημάτων, Υγείας και Συνταξιοδότησης και προσφέρουμε ολοκληρωμένη προστασία σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Αξιοποιώντας τη διεθνή μας τεχνογνωσία, αλλά και την πλούσια εμπειρία μας σε τοπικό επίπεδο, καθώς και το ισχυρό δίκτυο των συνεργατών μας, σε όλη την Ελλάδα, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης στη χώρα μας και στεκόμαστε δίπλα στις ανάγκες των Ελλήνων πελατών, κάθε στιγμή.

Τα τελευταία χρόνια, στην Ελλάδα, συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, εξελίξαμε τα προιόντά μας και δημιουργήσαμε για εσάς, το Advanced Benefit Club, ένα από τα πιο ισχυρά, πανελλαδικά Δίκτυα νοσοκομείων, γιατρών και διαγνωστικών κέντρων, για να σας προσφέρουμε εύκολη και αξιόπιστη πρόσβαση σε ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες, όπου και αν βρίσκεστε.

Με «όπλο» μας την καινοτομία, πρωτοπορούμε, εισάγοντας νέες λύσεις  στην εξυπηρέτηση του πελάτη, όπως την ηλεκτρονική πλατφόρμα е-Services και την εφαρμογή е-Claims, την πρώτη και μοναδική εφαρμογή που αποζημιώνει τους πελάτες των ομαδικών συμβολαίων, εντός 48 ωρών.

Με την ίδια φιλοσοφία, προχωρούμε μαζί με τους ασφαλισμένους μας στη ζωή, για τα επόμενα 50 χρόνια.