Αθανάσιος Χατζόγλου

 694 450 6522,  info@atch.gr

Ο Αθανάσιος Χατζόγλου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1972. Από το 1980 σε ηλικία 8 χρονών ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο από τις μικρές ομάδες των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Σε ηλικία 12 χρονών το 1984 έγινε μέλος των ακαδημιών του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Έγινε πανελλήνιος πρωταθλητής ποδοσφαίρου 1987 και 1989 με τους ερασιτέχνες του Ηρακλή με αποτέλεσμα και την είσοδο του στην Γυμναστική ακαδημία ΤΕΦΑΑ. Από το 1989 υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο και έγινε επαγγελματίας στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Έκτοτε αγωνίστηκε σε 7 ομάδες στις ανώτατες επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Είναι πατέρας τριών παιδιών, της Ευαγγελίας, του Νικόλαου και του Εμμανουήλ τα οποία του χαρίζουν την καθημερινή του ενέργεια.
Τον Μάιο του 1997 ξεκίνησε ως Agent την ασφαλιστική του πορεία. Διετέλεσε και Unit manager από Δεκέμβριο του 2006 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2009 με πολύ μεγάλη ικανότητα στην στρατολόγηση και στελέχωση για τις οποίες διακρίθηκε και βραβεύτηκε. Από το πρώτο κιόλας έτος συμμετείχε σε όλα τα επαγγελματικά ετήσια διεθνή ταξίδια καθώς και στα ετήσια συνέδρια. Ως agent ήταν σχεδόν κάθε χρόνο ο πρώτος σε παραγωγή στο υποκατάστημα του και στους κορυφαίους στην Ελλάδα.
Από τον Δεκέμβριο του 2011 είναι πλέον Agent στην MetLife Είναι Μέλος του Ελληνικού Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών της MetLife και Μέλος του MDRT του παγκόσμιου οργανισμού των κορυφαίων χρηματοοικονομικών συμβούλων.To 2018, κατέκτησε την 5η θέση Πανελλαδικά σε παραγωγή συμβολαίων Ζωής και την 6η θέση Πανελλαδικά σε παραγωγή συμβολαίων Υγείας.